Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου COVID-19: Ενημέρωση για τις προϋποθέσεις λειτουργίας και τα μέτρα που πρέπει να λάβουν οι επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης
COVID-19: Ενημέρωση για τις προϋποθέσεις λειτουργίας και τα μέτρα που πρέπει να λάβουν οι επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης PDF Εκτύπωση
Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και το Πανελλήνιο Σωματείο Εστιατορίων – Καφετεριών – Τουριστικών Επιχειρήσεων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας, έδωσαν στην δημοσιότητα αναλυτικές οδηγίες, ενόψει της επαναλειτουργίας των καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης:

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ
  1. Υπαίθριος Χώρος: Εννοούμε τον εξωτερικό χώρο.
  2. Ημιυπαίθριος Χώρος: Εννοούμε τον εσωτερικό, ωφέλιμο χώρο που κάθονται οι πελάτες μας
  3. Έως 6 άτομα, είναι ο μέγιστος αριθμός πελατών σ’ ένα τραπέζι.
  4. Σε οικογένεια δεν υπάρχει όριο και επιτρέπεται η ένωση των τραπεζιών.
  5. Εάν το κατάστημα βρίσκεται σε όροφο και δεν έχει βεράντες ή μπαλκόνια δεν μπορεί να λειτουργήσει

 

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  • Όταν ανάμεσα στα τραπέζια δεν τοποθετείται καρέκλα σε κανένα από τα δύο, η ελάχιστη απόσταση είναι 70 πόντους.
  • Όταν ανάμεσα στα τραπέζια τοποθετείται καρέκλα σε ένα από τα δύο, η ελάχιστη απόσταση είναι στα 1,10μ.
  • Όταν στον ενδιάμεσο χώρο μεταξύ των τραπεζιών τοποθετείται καρέκλα και στα δύο, τότε η ελάχιστη απόσταση μεταξύ αυτών είναι στα 1,70μ.

 

 

Σχετικά Αρχεία

Προϋποθέσεις Λειτουργίας αρχείο pdf (835 ΚB)
Πρακτικές Οδηγίες
- αρχείο pdf (444 ΚB)

 

 

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA