COVID-19: Ενημέρωση για τις προϋποθέσεις λειτουργίας και τα μέτρα που πρέπει να λάβουν οι επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης |
Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και το Πανελλήνιο Σωματείο Εστιατορίων – Καφετεριών – Τουριστικών Επιχειρήσεων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας, έδωσαν στην δημοσιότητα αναλυτικές οδηγίες, ενόψει της επαναλειτουργίας των καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης:
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Σχετικά Αρχεία Προϋποθέσεις Λειτουργίας - αρχείο pdf (835 ΚB)
|