Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία ο προϋπολογισμός του Δήμου Γόρτυνας
Εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία ο προϋπολογισμός του Δήμου Γόρτυνας PDF Εκτύπωση

Το Δημοτικό Συμβούλιο Γόρτυνας ενέκρινε με ευρεία πλειοψηφία τον προϋπολογισμό του Δήμου οικ. Έτους 2020, στην έκτακτη ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε δια περιφοράς, σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020, στο Δημαρχείο Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα.

Ο προϋπολογισμός, συνολικού ύψους 39.701.528,13 ευρώ, περιλαμβάνει σημαντικά αναπτυξιακά έργα και δράσεις που αποτυπώνουν τις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής. Σημειώνεται ότι με την έγκριση του προϋπολογισμού, ανοίγει ο δρόμος για την άμεση καταβολή ποσού ύψους 4.183.855,20 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών προς τον Δήμο Γόρτυνας, ως αποτέλεσμα της επίτευξης από την νέα δημοτική αρχή στόχων που προέβλεπε η Προγραμματική Συμφωνία Οικονομικής Υποστήριξης του περασμένου έτους.

Ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο προϋπολογισμός του Δήμου Γόρτυνας για το 2020, το σημαντικότερο εργαλείο για την λειτουργία και την διοίκηση του Δήμου μας, είναι αποτέλεσμα συλλογικής και υπεύθυνης δουλειάς και καταδεικνύει τους στόχους και το όραμα της δημοτικής αρχής. Είναι ένας προϋπολογισμός ρεαλιστικός, εφαρμόσιμος, προσαρμοσμένος στις απαιτήσεις της εποχής, στις ανάγκες και τα προβλήματα των δημοτών μας και στις αναπτυξιακές δυνατότητες του τόπου μας.

Χαίρομαι ειλικρινά που, μετά από όσα δυσάρεστα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, ο προϋπολογισμός εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία. Η δημοτική αρχή δουλεύει καθημερινά, με συνέπεια και σοβαρότητα, προκειμένου να γυρίσει σελίδα ο Δήμος μας και τα πρώτα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας είναι ήδη ορατά. Οφείλουμε όλοι να δείξουμε υπευθυνότητα και σεβασμό προς τους πολίτες που μας επέλεξαν ως εκπροσώπους τους και να προστατεύσουμε την εικόνα του Δήμου μας

 

 

Egkrithike-me-evreia-pleiopsifia-o-proypologismos-tou-Dimou-Gortynas
 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA