Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Χρηματοδότηση Ύψους 595.073,96 Ευρώ για την Βελτίωση του Οδικού Άξονα Λέντας - Λούτρα
Χρηματοδότηση Ύψους 595.073,96 Ευρώ για την Βελτίωση του Οδικού Άξονα Λέντας - Λούτρα PDF Εκτύπωση

Ακόμα μία σημαντική χρηματοδότηση, ύψους 595.073,96 ευρώ, εξασφάλισε η δημοτική αρχή, καθώς η πρόταση για την βελτίωση της υφιστάμενης οδού Λέντας – Λούτρα εντάχθηκε στο πρόγραμμα CLLD/Leader Αλιείας Ν. Ηρακλείου (Μεσαρά), συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία, έναντι όλων των προτάσεων που υποβλήθηκαν προς αξιολόγηση.

 

Το έργο αφορά στην ανακατασκευή του οδικού δικτύου μεταξύ του Λέντα και του αλιευτικού καταφυγίου Λούτρας (τσιμεντόστρωση, χωματουργικές εργασίες, κατασκευή τεχνικών έργων, τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων κλπ.), με ιδιαίτερη έμφαση στην διαμόρφωση των χωμάτινων τμημάτων, που καθιστούν δύσκολη έως επικίνδυνη την πρόσβαση στο αλιευτικό καταφύγιο και τις παραλίες της περιοχής.

 

Η βελτίωση του οδικού άξονα θα προσφέρει ευκολότερη και ασφαλέστερη πρόσβαση στο αλιευτικό καταφύγιο και σε παραλίες με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος και θα συμβάλλει στην αύξηση της επισκεψιμότητας, την ενίσχυση του τουρισμού και την στήριξη της τοπικής οικονομίας.

 

Με σκληρή και μεθοδική δουλειά, αξιοποιούμε όλους τους διαθέσιμους πόρους και διασφαλίζουμε νέες χρηματοδοτήσεις για την υλοποίηση σημαντικών έργων στον Δήμο μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε να βελτιώσουμε το οδικό δίκτυο και τις υποδομές μας, αναβαθμίζοντας την καθημερινότητα των δημοτών

δήλωσε ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης.

 

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA