Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στην Βαγιονιά
Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στην Βαγιονιά PDF Εκτύπωση

Ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος «Αιματοκρήτης» και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Βαγιονιάς και Φουρνοφάραγγου, με την υποστήριξη του Δήμου Γόρτυνας, διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020, ώρες 10:00 – 13:30, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαγιονιάς.

 

Την επιστημονική επιμέλεια της αιμοδοσίας, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος «αιμοδοτούμε_μαζί», έχει η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

 

Σημειώνεται ότι ο «Αιματοκρήτης» και οι συνεργαζόμενοι φορείς δεν διαθέτουν Τράπεζα Αίματος, ούτε διαχειρίζονται το αίμα που συλλέγεται. Κάθε εθελοντής αιμοδότης λαμβάνει ατομική κάρτα, με την οποία μπορεί να καλύψει πιθανή μελλοντική ανάγκη σε αίμα, δική του ή συγγενικού προσώπου.

 

Αίμα μπορούν να δώσουν όλοι οι υγιείς άνδρες και γυναίκες, ηλικίας 18-65 ετών. Πρέπει να είναι ξεκούραστοι, να έχουν φάει ελαφρύ πρωινό και να έχουν μαζί τους την αιμοδοτική κάρτα τους ή τον ΑΜΚΑ και την αστυνομική ταυτότητά τους.

 

Για την μετακίνησή τους, οι εθελοντές αιμοδότες πρέπει να στείλουν sms με τον κωδικό 1 στο 13033 ή να συμπληρώσουν τον κωδικό Β1 στην βεβαίωση μετακίνησης.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την εθελοντική αιμοδοσία

  • Τηλέφωνα: 6978247010, 2810239773
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
  • Ιστοσελίδα www.aimatocritis.gr


ethelontiki-aimodosia-kyriaki-13-dekemvriou-vagionia.jpg

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA