Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Ολοκληρώθηκαν οι Εργασίες Συντήρησης στο Γυμνάσιο Βαγιωνιάς
Ολοκληρώθηκαν οι Εργασίες Συντήρησης στο Γυμνάσιο Βαγιωνιάς PDF Εκτύπωση

Σε ένα πλήρως αναβαθμισμένο και ασφαλές σχολικό περιβάλλον θα βρεθούν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Βαγιωνιάς, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων και την επανέναρξη των μαθημάτων, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και οι επισκευές στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, αλλάζοντας ριζικά την εικόνα του κτιρίου, που δεν είχε συντηρηθεί εδώ και πολλά χρόνια και ήταν σε κακή κατάσταση.

 

Μεταξύ άλλων, αποκαταστάθηκαν φθορές στην τοιχοποιία, πραγματοποιήθηκαν υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, επισκευάστηκαν και συντηρήθηκαν τα μεταλλικά κιγκλιδώματα, οι περιφράξεις και τα κουφώματα, βάφτηκαν οι προσόψεις, οι αίθουσες διδασκαλίας και τα γραφεία, αναβαθμίστηκαν οι τουαλέτες, κόπηκαν χόρτα και κλαδιά που δημιουργούσαν προβλήματα και έγιναν εργασίες καθαρισμού σε όλους τους χώρους του σχολείου.

 

Το Γυμνάσιο Βαγιωνιάς επισκέφθηκαν ο επικεφαλής της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα», Μιχάλης Κοκολάκης, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Γόρτυνας, Κωνσταντίνος Τσικνάκης, η αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Κόφινα και πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Σοφία Χατζάκη – Σφακιανάκη και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βαγιωνιάς, Αντώνης Αθουσάκης, που ευχαρίστησαν θερμά όλους όσοι εργάστηκαν για την αναβάθμιση του Γυμνασίου.

 

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA