Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Το Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου
Το Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου PDF Εκτύπωση

 

Ο Δήμος Γόρτυνας ανακοινώνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Μαθητικές παρελάσεις θα πραγματοποιηθούν σε Αγίους Δέκα, Αγία Βαρβάρα, Ασήμι, Γέργερη, Βαγιωνιά και Σοκαρά, με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του Sars-CoV2.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Άγιοι Δέκα: Στις 09:15, θα πραγματοποιηθεί η Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίων Δέκα. Στις 10.00, θα ακολουθήσουν η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων, ενός λεπτού σιγή εις μνήμη των πεσόντων και ανάκρουση Εθνικού Ύμνου. Στις 10:15, θα ξεκινήσει η μαθητική παρέλαση.

Αγία Βαρβάρα: Θα πραγματοποιηθεί Δοξολογία στις 10:00, στον Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας. Στις 10:30, θα ακολουθήσουν επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των Ηρώων, κατάθεση στεφάνων, ενός λεπτού σιγή και ανάκρουση Εθνικού Ύμνου. Στις 11:00, θα ξεκινήσει η μαθητική παρέλαση.

Ασήμι: Στις 09:30, θα πραγματοποιηθεί Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Τίτου. Δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο, καθώς δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στο σημείο, για λόγους ασφαλείας, εξαιτίας της συνεχιζόμενης σεισμικής δραστηριότητας. Στις 10:00 θα ξεκινήσει η μαθητική παρέλαση.

Βαγιωνιά: Στις 11:00, θα ξεκινήσει η Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Στις 11:30, θα ακολουθήσουν επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Ηρώων, κατάθεση στεφάνων, ενός λεπτού σιγή εις μνήμη των πεσόντων και ανάκρουση Εθνικού Ύμνου. Στις 12:00, θα ξεκινήσει η μαθητική παρέλαση.

Γέργερη: Η Δοξολογία θα πραγματοποιηθεί στις 09:30, στον Ι. Ν. Υπαπαντής του Χριστού. Στις 10:00, θα ακολουθήσουν η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων, ενός λεπτού σιγή εις μνήμη των πεσόντων και ανάκρουση Εθνικού Ύμνου. Στις 10:30, θα ξεκινήσει η μαθητική παρέλαση.

Σοκαράς: Στις 09:00, θα πραγματοποιηθεί η Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου. Στις 09:30, θα γίνει κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο, στην πλατεία του χωριού και θα ακολουθήσει η παρέλαση των μαθητών/μαθητριών του Δημοτικού Σχολείου.

 

programma-ekdiloseon.jpg

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA