Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Βράβευση συμμετεχόντων (παιδιών - εφήβων) στο πρόγραμμα της βιβλιοθήκης “ΑΝΕΒΟΣ- ΠΑΠΑ ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ”, στην Γέργερη
Βράβευση συμμετεχόντων (παιδιών - εφήβων) στο πρόγραμμα της βιβλιοθήκης “ΑΝΕΒΟΣ- ΠΑΠΑ ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ”, στην Γέργερη PDF Εκτύπωση

 

Η Βιβλιοθήκη “ΑΝΕΒΟΣ- ΠΑΠΑ ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ” "έκλεισε" 14 μήνες λειτουργίας. Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των συμμετεχόντων παιδιών - εφήβων στο πρόγραμμα της βιβλιοθήκης, από τον αντιδήμαρχο Στέλιο Σηφάκη.

Στην βράβευση παραβρέθηκαν γονείς-παππούδες-γιαγιάδες των παιδιών και ο ιερέας Ξημεράκης Σταύρος. Η βιβλιοθήκη, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, λειτουργούσε καθημερινά, 10:00 - 13:00, με υπεύθυνο τον πτυχιούχο Θεολογίας, Μανασάκη Χαράλαμπο και κάθε Τετάρτη με υπεύθυνη την Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Γέργερης, Πρινιανάκη Μαρία.

 

Ο αριθμός των συμμετεχόντων παιδιών - εφήβων έφτασε στους 83. Ευχαριστούμε τους Υπεύθυνους της Βιβλιοθήκης Πρινιανάκη Μαρία και Μανασάκη Χαραλαμπο για την προσφορά τους. Η βιβλιοθήκη θα συνεχίσει την λειτουργία της κάθε Τετάρτη, 17:00 έως 19:00.

 


Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA