Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Τον Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας και το Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Αγίας Βαρβάρας επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Γόρτυνας και ο Περιφερειάρχης Κρήτης
Τον Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας και το Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Αγίας Βαρβάρας επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Γόρτυνας και ο Περιφερειάρχης Κρήτης PDF Εκτύπωση

Στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας και στο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου Ενορίας Αγίας Βαρβάρας, βρέθηκαν, σήμερα, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Μιχάλης Κοκολάκης και ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας, π. Νικόλαος Κοκολάκης. O κ. Αρναουτάκης ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο που έχει συντελεστεί.

Σημειώνεται ότι οι εργασίες στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας, ένα ιστορικό κτίριο της περιοχής, έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. Έχει ήδη ξεκινήσει ο καθαρισμός του ναού, ο οποίος πρόκειται να ανοίξει σύντομα τις πύλες του. Στο Πνευματικό Κέντρο, οι εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη αφορούν στην επισκευή και διαμόρφωσης της αίθουσας και  στην προμήθεια – τοποθέτηση του αναγκαίου εξοπλισμού.

Η χρηματοδότηση των έργων, τόσο στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας, όσο και στο Πνευματικό Κέντρο Ενορίας Αγίας Βαρβάρας, προέρχεται από το Πρόγραμμα Περιφερειακής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κρήτης.

in-agias-varvaras-1.jpg

 

in-agias-varvaras-2.jpg

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA