Αρχική Γραφείο Τύπου Προκηρύξεις & Διαγωνισμοί Διευκρινήσεις επί της Διακήρυξης Ανοικτής Διαδικασίας (Τύπου Β) που Αφορά στο Έργο "Εργασίες Συντήρησης Γηπέδου Αγίας Βαρβάρας"
Διευκρινήσεις επί της Διακήρυξης Ανοικτής Διαδικασίας (Τύπου Β) που Αφορά στο Έργο "Εργασίες Συντήρησης Γηπέδου Αγίας Βαρβάρας" PDF Εκτύπωση
Greece

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΑΣ
Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
Ταχ. Δ/νση: Άγιοι Δέκα
Τ.K. : 70012
Πληροφορίες: Ηλιάκης Νεκτάριος
Τηλέφωνο: 28923 40356
Φαξ: 28920 31802
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Άγιοι Δέκα: 14.11.2014
Αριθ. Πρωτ: 28184

Προς:
Εργολήπτες δημοσίων έργων που έλαβαν τεύχη για το διαγωνισμό της 18ης Νοεμβρίου 2014 για το έργο “Εργασίες συντήρησης γηπέδου Αγίας Βαρβάρας”

ΘΕΜΑ: Διευκρινήσεις επί της διακήρυξης ανοικτής διαδικασίας (τύπου Β) που αφορά στο έργο “Εργασίες συντήρησης γηπέδου Αγίας Βαρβάρας”

 

Σας ενημερώνουμε οτι στο άρθρο 23.1, παράγραφος (α) της Διακήρυξης Ανοικτής Δημοπρασίας του έργου του θέματος εκ παραδρομής έχει αναφερθεί οτι Προκειμένου περί εργοληπτικής επιχείρησης εγγεγραμμένης στο ΜΕΕΠ, θα πρέπει να υποβάλεται στο διαγωνισμό Πρωτότυπο το πιστοποιητικό εγγραφής.

Σύμφωνα με την Κατευθυντήρια οδηγία 6 (απόφαση 338/2014 της ενιαίας ανεξάρτητης αρχής δημοσίων συμβάσεων), αρ. Πρωτ. 4591/3.11.2014, πλέον προκειμένου περί εργοληπτικής επιχείρησης εγγεγραμμένης στο ΜΕΕΠ, θα πρέπει να υποβάλεται στο διαγωνισμό φωτοαντίγραφο του πιστοποιητικού εγγραφής. Υποβάλλεται επίσης και φωτοαντίγραφο του πτυχίου.

Σας εφιστούμε την προσοχή όπως λάβετε υπόψη την ανωτέρω κατευθυντήρια οδηγία για τυχόν άλλες παραλείψεις της διακήρυξης του έργου του θέματος.

Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης
Τεχνικών Υπηρεσιών Δ. Γόρτυνας

Βαρδάκης Γεώργιος

 

Αρχείο pdf (230 KB)
Διευκρινιστικό Έγγραφο Δημοπρασίας

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA