Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Πρόσκληση 2ης τακτικής συνεδρίασης έτους 2020 του Δημοτικού Συμβουλίου
Πρόσκληση 2ης τακτικής συνεδρίασης έτους 2020 του Δημοτικού Συμβουλίου PDF Εκτύπωση

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67 και 68 του Ν.3852/2010, σας προσκαλώ σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 17η Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 6:00 το βράδυ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Γόρτυνας στους Αγίους Δέκα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

  1. Συζήτηση και λήψη αποφάσεων για την παραβατικότητα στην περιοχή του Ασημίου και γενικότερα στο Δήμο - ίδρυση Αστυνομικού Τμήματος.
  2. Συμπληρωματική της 341/2019 απόφασης του Δ.Σ. σχετικά με την «Υποβολή πρότασης συμμετοχής του δήμου στο πρόγραμμα χρηματοδότησης με σκοπό την ίδρυση νέου τμήματος παιδικής και βρεφονηπιακής φροντίδας».
  3. Τροποποίηση της 159/2019 απόφασης του Δ.Σ. σχετικά με τον καθορισμό των δόσεων που αποδίδουν 10 εργαζόμενοι του δήμου στον δήμο για οφειλές τους προερχόμενες από ασφαλιστικές εισφορές στον ΕΦΚΑ.
  4. Κοπή και απομάκρυνση ευκαλύπτων, στο νεκροταφείο στην Ενορία Αγίου Ιωάννη στα Καρδαμιανά της δημοτικής ενότητας Ρούβα του δήμου μας.
  5. Αντικατάσταση Υπεύθυνου Έργου για την υλοποίηση του προγράμματος “Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων” Δήμου Γόρτυνας.
  6. Εκμίσθωση τουριστικού περιπτέρου εντός του αρχαιολογικού χώρου της Γόρτυνας με δημοπρασία.
  7. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την δωρεάν παραχώρηση χρήσης του δημοτικού γηπέδου καλτσέτο που βρίσκεται στον οικισμό της Μεγάλης Βρύσης στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙ ΛΥΚΟΙ για την άθληση των μελών του.
  8. Εισήγηση για την Έγκριση Υποβολής Πρότασης με τίτλο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΣΒΕΣΤΟΚΑΜΙΝΟΥ ΠΡΟΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ 1955, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΕΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΤΕΧΝΩΝ Δ.Ε. ΡΟΥΒΑ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΑΣ», στη Δράση 6.c.un.1: Παρεμβάσεις ανάδειξης – προστασίας στοιχείων του πολιτισμικού περιβάλλοντος - ΟΧΕ UNESCO, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη», στους Άξονες Προτεραιότητας 1 «Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Κρήτης » & 2 «Βιώσιμη Ανάπτυξη με αναβάθμιση του περιβάλλοντος και αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στην Κρήτη», με τίτλο :«Δράσεις Στρατηγικής ΟΧΕ περιοχών φυσικού κάλλους UNESCO – Ομάδα Α'», που συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ.
  9. Καθορισμός αποζημίωσης μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στις συνεδριάσεις.
  10. Καθορισμός του ύψους της αμοιβής της δικηγόρου κας Αθανασίας (Νάνσυ) Δαριβιανάκη για υπόθεση του Δήμου «εκπροσώπηση του πρώην Αντιδημάρχου Δήμου Γόρτυνας κ.κ Γ. Σ. ως συνήγορος υπεράσπισής του κατά την εκδίκαση υπόθεσης ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου την Δευτέρα 20-01-2020 ή σε οποιαδήποτε μετά από αναβολή δικάσιμο».
  11. Καθορισμός του ύψους της αμοιβής της δικηγόρου κας Αθανασίας (Νάνσυ) Δαριβιανάκη για υπόθεση του Δήμου «εκπροσώπηση του Δήμου Γόρτυνας κατά την εκδίκαση ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου ως Εφετείου της υπ’ αρ. ΓΑ 2455/Τμε/182/19-09-2018 έφεσης του Δήμου Γόρτυνας κατά του Κ. Ξ. και κατά της υπ’ αρ. της υπ’ αρ. 10/23-01-2018 απόφασης του Ειρηνοδικείου Μοιρών».
  12. Καθορισμός του ύψους της αμοιβής της δικηγόρου κας Αθανασίας (Νάνσυ) Δαριβιανάκη για υπόθεση του Δήμου «εκπροσώπηση του Δήμου Γόρτυνας κατά την εκδίκαση στο Τριμελές Εφετείο Ανατολικής Κρήτης της έφεσης του Δήμου Γόρτυνας κατά της εταιρίας με την επωνυμία WIND & GAS ΚΟΥΜΠΕΝΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΕ & ΣΙΑ Ε.Ε. και κατά της υπ’ αρ. 07/10-01-2018 οριστικής απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου».
  13. Καθορισμός του ύψους της αμοιβής της δικηγόρου κας Αθανασίας (Νάνσυ) Δαριβιανάκη για υπόθεση του Δήμου «εκπροσώπηση του Δήμου Γόρτυνας κατά την εκδίκαση στο Διοικητικό Εφετείο Χανίων της υπ’ αρ. ΑΚ17/08-02-17 Αίτησης Ακύρωσης του Δήμου Γόρτυνας κατά της εταιρίας με την επωνυμία WIND & GAS ΚΟΥΜΠΕΝΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΕ & ΣΙΑ Ε.Ε».

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

ΠΕΛΕΚΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

Σχετικά Αρχεία

Πρόσκληση - αρχείο pdf (106 ΚB)



 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA