Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Ξεκινάει η πιλοτική εφαρμογή της δράσης «Νταντάδες της Γειτονιάς» στον Δήμο Γόρτυνας
Ξεκινάει η πιλοτική εφαρμογή της δράσης «Νταντάδες της Γειτονιάς» στον Δήμο Γόρτυνας PDF Εκτύπωση

 

 

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων, μέσω της πλατφόρμας ntantades.gov.gr, από όσες και όσους ενδιαφέρονται να πιστοποιηθούν ως επιμελήτριες – επιμελητές και να εγγραφούν στο «Μητρώο Επιμελητών» της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (ΓΓΔΟΠΙΦ), ώστε να προσφέρουν υπηρεσίες κατ’ οίκον φροντίδας βρεφών και νηπίων, ηλικίας 2 μηνών έως 2,5 ετών, σε οικογένειες που θα λάβουν (σε επόμενο στάδιο της διαδικασίας) τα σχετικά voucher.

Η εφαρμογή της δράσης «Νταντάδες της Γειτονιάς», ξεκινάει πιλοτικά σε 33 Δήμους της χώρας, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Γόρτυνας. Σε αυτή την φάση της διαδικασίας, αιτήσεις μπορούν να υποβάλουν μόνο όσες και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στο Μητρώο Επιμελητών προκειμένου να απασχοληθούν ως φροντιστές βρεφών και νηπίων, ενώ σε επόμενο στάδιο η πλατφόρμα θα ανοίξει και για τις μητέρες / οικογένειες που θα θελήσουν να υποβάλουν αίτηση προκειμένου να ενταχθούν στην δράση ως ωφελούμενοι.

Αναλυτικές πληροφορίες για την εγγραφή στο Μητρώο Επιμελητών, τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά εγγραφής, θα βρείτε στο αρχείο που επισυνάπτεται παρακάτω:

Για επιπλέον πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 2103258080, 2103258090 ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Σχετικά αρχεία

Αίτηση - Αρχείο Pdf (438 KB)

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA