Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Με Μεγάλη Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε η Μουσική Βραδιά Αλληλεγγύης στο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Δέκα
Με Μεγάλη Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε η Μουσική Βραδιά Αλληλεγγύης στο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Δέκα PDF Εκτύπωση

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση δημοτών και φορέων στο κάλεσμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γόρτυνας για την στήριξη ευάλωτων συνανθρώπων μας, στο πλαίσιο της Μουσικής Βραδιάς Αλληλεγγύης, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Δέκα.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, που συμμετείχαν εθελοντικά ή στήριξαν την προσπάθεια της Κοινωνικής Υπηρεσίας και των εθελοντών προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για ευάλωτες οικογένειες του Δήμου μας, έστειλαν το δικό τους ηχηρό – και συγκινητικό – μήνυμα αλληλεγγύης, δίνοντας το παράδειγμα σε όλους μας.

Στην εκδήλωση συμμετείχε εθελοντικά το μουσικό σχήμα: Τσικριτσάκης Γιάννης – μπουζούκι, Ανδριγιαννάκης Γιάννης – κιθάρα, Αθουσάκης Αντώνης – τραγούδι, Τσικριτσάκης Γιώργης – πλήκτρα. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση της εκδήλωσης, τους μουσικούς, τους εθελοντές, τους φορείς και τους δημότες για την πολύτιμη συνδρομή και προσφορά τους.

 

 

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA