Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων «Πυρκαγιές 2021» - Ανακοίνωση για Υποβολή Αιτήσεων Χορήγησης Ενίσχυσης
Πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων «Πυρκαγιές 2021» - Ανακοίνωση για Υποβολή Αιτήσεων Χορήγησης Ενίσχυσης PDF Εκτύπωση

Ο ΕΛ.Γ.Α. με την παρούσα Ανακοίνωση καλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλουν οριστικές αιτήσεις χορήγησης ενίσχυσης, έως και την Τρίτη 2 Μαΐου 2023, για το σύνολο των γεωργικών τους εκμεταλλεύσεων που ζημιώθηκαν από πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το έτος 2021 και εντάχθηκαν στο πρόγραμμα κρατικών οικονομικών ενισχύσεων «Μέτρα υπέρ των παραγωγών της χώρας που οι γεωργοκτηνοτροφικές τους εκμεταλλεύσεις ζημιώθηκαν από πυρκαγιές κατά το έτος 2021». Στο πρόγραμμα εντάσσονται ως επιλέξιμες ενίσχυσης οι πυρκαγιές που συ μ περιλαμβάνονται στον επισυναπτόμενο πίνακα.

Κάθε κάτοχος (ιδιοκτήτης ή μισθωτής) που η γεωργοκτηνοτροφική του εκμετάλλευση ζημιώθηκε από πυρκαγιά, μπορεί να υποβάλει ο ίδιος ή με τρίτο πρόσωπο, αίτηση χορήγησης ενίσχυσης σε ηλεκτρονική μορφή, για κάθε Δημοτική ή Τοπική Κοινότητα στην οποία ανήκουν οι εκμεταλλεύσεις του. Η αίτηση υποβάλλεται σε ηλεκτρονική μορφή, από τον εξουσιοδοτημένο ανταποκριτή του ΕΛ.Γ.Α, μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής του ΕΛΓΑ. Η ηλεκτρονική αίτηση καθίσταται έγκυρη, εφόσον η συμπληρωμένη εκτυπωμένη μορφή της, υπογράφει από τον αιτούντα. Επισημαίνεται ότι υποβάλλεται ένας φάκελος με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που υποχρεούται ο αϊτών να προσκομίσει και τα οποία καθορίζονται αναλυτικότερα παρακάτω, για το σύνολο των ζημιωθεισών εκμεταλλεύσεων του. Σε κάθε υποβληθείσα αίτηση χορήγησης ενίσχυσης θα επισημαίνεται η Δημοτική ή Τοπική Κοινότητα στην οποία υποβλήθηκε ο πλήρης φάκελος και ότι τα δικαιολογητικά θα καλύπτουν το σύνολο των εκμεταλλεύσεών του σε όλους τους Δήμους.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.elga.gr/asfalisi-kai-enisxyseis/kratikes-oikonomikes-enisxyseis-2/energa-programmata/category/273-anakoinosi-programmatos και στο συνημμένο αρχείο που θα βρείτε παρακάτω.

Για υποβολή αιτήσεων, παρακαλούμε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 2892340328, 2894340025.

Σχετικά αρχεία

Ανακοίνωση - Αρχείο Pdf (408 KB)

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA