Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Υπογραφή Σύμβασης για την Αναβάθμιση του Νηπιαγωγείου Αγίου Θωμά και του Νηπιαγωγείου – Δημοτικού Σχολείου Βαγιωνιάς
Υπογραφή Σύμβασης για την Αναβάθμιση του Νηπιαγωγείου Αγίου Θωμά και του Νηπιαγωγείου – Δημοτικού Σχολείου Βαγιωνιάς PDF Εκτύπωση

Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες αναβάθμισης του Νηπιαγωγείου Αγίου Θωμά και του Νηπιαγωγείου - Δημοτικού Σχολείου Βαγιωνιάς, καθώς ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας υπέγραψαν την σχετική σύμβαση. Υπενθυμίζεται ότι για την αναβάθμιση των συγκεκριμένων σχολείων έχει διασφαλιστεί από την δημοτική αρχή χρηματοδότηση ύψους 145.000 ευρώ, μέσω του Προγράμματος Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΠΠΑ 2021 - 2025) της Περιφέρειας Κρήτης.

Μεταξύ των εργασιών που πρόκειται να πραγματοποιηθούν, περιλαμβάνονται η διαμόρφωση του αύλειου χώρου του Νηπιαγωγείου Αγίου Θωμά και η συντήρηση - αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Νηπιαγωγείου - Δημοτικού Σχολείου Βαγιωνιάς, με κατασκευή περίφραξης, τοποθέτηση προστατευτικού στρώματος περιμετρικά από τα κάγκελα, δάπεδα ασφαλείας, ξύλινα στέγαστρα, αντικατάσταση κουφωμάτων και παλαιών δαπέδων, τοποθέτηση κλιματιστικών κ.ά.

«Η αναβάθμιση των σχολείων μας αποτελεί, για εμάς, ύψιστη προτεραιότητα, ώστε να διασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας. Συνεχίζουμε την δουλειά μας, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα» τόνισε ο Δήμαρχος, Λευτέρης Κοκολάκης.

img-4568.jpg

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA