Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Συνάντηση Δημάρχου Γόρτυνας, Μιχάλη Κοκολάκη, με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσαράς «Φαιστός»
Συνάντηση Δημάρχου Γόρτυνας, Μιχάλη Κοκολάκη, με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσαράς «Φαιστός» PDF Εκτύπωση

img_0777.jpg

























Oι ανάγκες και τα προβλήματα των σχολείων του Δήμου Γόρτυνας και, ευρύτερα, της Μεσαράς, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Γόρτυνας, Μιχάλη Κοκολάκη, με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσαράς «Φαιστός». Ειδικότερα, συζητήθηκαν θέματα κτιριακής και υλικοτεχνικής υποδομής, ενώ από την πλευρά του συλλόγου τέθηκε και το ζήτημα της ίδρυσης και λειτουργίας δεύτερης Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Μεσαρά, που θα έδινε λύση σε χρόνιες δυσλειτουργίες και προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθημερινά, τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Ο Δήμαρχος, Μιχάλης Κοκολάκης, διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Γόρτυνας θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες των εκπαιδευτικών, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας και πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Στέλιος Μαυρίδης, ενώ τον σύλλογο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος, Γρηγόρης Γιαμαλάκης, ο Αντιπρόεδρος, Γιώργος Καπελλάκης και ο Ειδικός Γραμματέας, Τίτος Ζερβάκης.

 

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA