Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Εκλογές για την Ανάδειξη των Μελών της Κοινότητας Βασιλικών Ανωγείων
Εκλογές για την Ανάδειξη των Μελών της Κοινότητας Βασιλικών Ανωγείων PDF Εκτύπωση

Πιστή στις δεσμεύσεις της απέναντι στους κατοίκους των Βασιλικών Ανωγείων, η δημοτική αρχή, με την συστηματική δουλειά και τις επίμονες ενέργειές της, πέτυχε την επανάληψη της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου τοπικού συμβουλίου, διασφαλίζοντας ότι τα Βασιλικά Ανώγεια θα έχουν ισχυρή φωνή και ενεργή συμμετοχή στην λήψη των αποφάσεων που αφορούν στην κοινότητα.

Οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών της Κοινότητας των Βασιλικών Ανωγείων, της Δημοτικής Ενότητας Γόρτυνας, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, στο κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βασιλικών Ανωγείων. Ώρες ψηφοφορίας: 07:00 - 19:00.

Υπενθυμίζεται ότι τα Βασιλικά Ανώγεια δεν είχαν εκλέξει πρόεδρο και τοπικό συμβούλιο στις πρόσφατες εκλογές, λόγω ενός τυπικού λάθους.

Όπως είχαμε δεσμευτεί κατά την επίσκεψή μας στα Βασιλικά Ανώγεια, αλλά και σε όλες τις συζητήσεις που είχαμε με τους κατοίκους της περιοχής, εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο και πετύχαμε την επανάληψη της εκλογικής διαδικασίας, ώστε η κοινότητα να έχει τους δικούς της εκπροσώπους και ισχυρή φωνή στα κέντρα λήψης των αποφάσεων

δήλωσε ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης.

Το δίκαιο αίτημα των κατοίκων των Βασιλικών Ανωγείων, για επανάληψη της εκλογικής διαδικασίας, ικανοποιείται, χάρη στις ενέργειες και την αποτελεσματικότητα της δημοτικής αρχής. Θα είμαστε συνεχώς δίπλα στους κατοίκους των Βασιλικών Ανωγείων, θα στηρίζουμε τις προσπάθειές τους και θα διεκδικούμε λύσεις, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που τους απασχολούν

τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα», Μιχάλης Κοκολάκης.

 

ekloges-gia-anadeixi-melon-koinotitas-vasilikon-anogeion.jpg

 

 

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA