Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης για το έργο της Λιμνοδεξαμενής Στερνών
Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης για το έργο της Λιμνοδεξαμενής Στερνών PDF Εκτύπωση

Σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, για το έργο της Λιμνοδεξαμενής Στερνών, είχαν ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης, ο επικεφαλής της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα», Μιχάλης Κοκολάκης και η αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Κόφινα, Σοφία Χατζάκη – Σφακιανάκη. Στην σύσκεψη συμμετείχαν, επίσης, η περιφερειακή σύμβουλος, Πόπη Δασκαλάκη, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στερνών, Νίκος Τσατσάκης και κάτοικοι της περιοχής.

Ο περιφερειάρχης ενημερώθηκε για τις θετικές εξελίξεις που δρομολογήθηκαν μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 13/11/2019, στις Στέρνες, με κατοίκους – ιδιοκτήτες εκτάσεων που πρέπει να παραχωρηθούν, προκειμένου να προχωρήσει το έργο.

Τόσο από την πλευρά την περιφέρειας, όσο και από την πλευρά της δημοτικής αρχής τονίστηκε ότι πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι διαδικασίες που απαιτούνται για την υλοποίηση του έργου να προχωρήσουν με ταχύτατους ρυθμούς. Επιπλέον, συμφωνήθηκε να εξαντληθεί κάθε περιθώριο προκειμένου να δοθούν στους ιδιοκτήτες των εκτάσεων οι καλύτερες δυνατές τιμές για την αγορά γης. Σημειώνεται ότι ο περιφερειάρχης ανταποκρίθηκε και στο αίτημα των κατοίκων, ώστε να δοθούν αποζημιώσεις και για τις γεωτρήσεις, τα πηγάδια και τα υπόγεια δίκτυα που βρίσκονται στις εκτάσεις που πρόκειται να παραχωρηθούν.

Η Λιμνοδεξαμενή Στερνών είναι ένα έργο ζωτικής σημασίας για την ευρύτερη περιοχή. Ως δημοτική αρχή, είμαστε αποφασισμένοι να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία, ώστε να προχωρήσει το έργο, πάντα σε συνεννόηση με τον περιφερειάρχη, τον οποίο ευχαριστούμε για την συμβολή του και για την εξαιρετική συνεργασία μας

δήλωσε ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης.

Click image to open!
Click image to open!

 

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA