Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Διαθέσιμη και στα ελληνικά η αίτηση για την προκήρυξη της Ιταλικής Αρχαιολογικής Σχολής Αθηνών
Διαθέσιμη και στα ελληνικά η αίτηση για την προκήρυξη της Ιταλικής Αρχαιολογικής Σχολής Αθηνών PDF Εκτύπωση

 

Κατόπιν παρέμβασης του Δήμου Γόρτυνας και νεότερης ενημέρωσης από την Ιταλική Αρχαιολογική Σχολή Αθηνών (ΙΑΣΑ), η αίτηση για την προκήρυξη της ΙΑΣΑ με αντικείμενο την πρόσληψη υπαλλήλου με σύμβαση 6 μηνών στην Έδρα της Σχολής, στους Αγίους Δέκα, είναι διαθέσιμη πλέον και στα ελληνικά.

Η ΙΑΣΑ υπογραμμίζει ότι τόσο η αίτηση στα ιταλικά, όσο και η αίτηση στα ελληνικά έχουν ακριβώς την ίδια ισχύ. Όσοι έχουν ήδη συμπληρώσει την αίτησή τους στην ιταλική γλώσσα και την έχουν ήδη αποστείλει στην ΙΑΣΑ, συμμετέχουν κανονικά στην διαδικασία, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Οι αιτήσεις στα ελληνικά θα είναι διαθέσιμες από την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 στην ιστοσελίδα της ΙΑΣΑ: https://www.scuoladiatene.it/. Θα αναρτηθούν, επίσης στην ιστοσελίδα του Δήμου Γόρτυνας, http://gortyna.gov.gr/, ενώ όσοι επιθυμούν, μπορούν να τις παραλάβουν από το Δημαρχείο Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα (από το Πρωτόκολλο και από το Γραφείο Δημάρχου). Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 210-9239163 (ΙΑΣΑ) και 2892-340351(Δήμος Γόρτυνας).

Υπενθυμίζεται ότι η προκήρυξη αφορά στην πρόσληψη ενός (1) υπαλλήλου, με σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας έξι (6) μηνών, με καθήκοντα εργατοτεχνικού και βοηθητικού προσωπικού, που θα απασχολείται 40 ώρες εβδομαδιαίως, στην έδρα της Σχολής, στους Αγίους Δέκα, Ν. Ηρακλείου Κρήτης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αίτηση, μέσω συστημένης ταχυδρομικής επιστολής, έως και την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 (ώρα 24:00), απευθυνόμενοι προς τον Διευθυντή της Ιταλικής Αρχαιολογικής Σχολής Αθηνών, καθηγητή, κύριο Emanuele Papi. Από την Ιταλική Αρχαιολογική Σχολή Αθηνών, διευκρινίζεται ότι την εγκυρότητα της συμμετοχής στην διαδικασία θα πιστοποιεί η ημερομηνία αποστολής της επιστολής.

Οι αιτήσεις πρέπει να αποσταλούν, με συστημένη επιστολή στην διεύθυνση:

Ιταλική Αρχαιολογική Σχολή Αθηνών

Οδός Παρθενώνος 14 – 16

ΤΚ: 11742, Αθήνα

Info:www.scuoladiatene.gr

Οι υποψήφιοι μπορούν να επισυνάψουν στην αίτησή τους ένα Βιογραφικό Σημείωμα, στο οποίο θα αναφέρουν τα προσόντα και ενδεχόμενη εργασιακή εμπειρία τους.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να είναι υπογεγραμμένες και να αποσταλούν με την ένδειξη «Πλήρωση θέσης βοηθητικού προσωπικού στην έδρα της ΙΑΣΑ, στους Αγ. Δέκα Κρήτης». Μετά την λήξη της προθεσμίας, οι υποψήφιοι με έγκυρες αιτήσεις θα ειδοποιηθούν να περάσουν από συνέντευξη, που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Σχολής, στους Αγίους Δέκα.

 

Για το πλήρες κείμενο της προκήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Σχολής:  https://www.scuoladiatene.it/

 

Σχετικό Άρθο

Προκήρυξη της Ιταλικής Αρχαιολογικής Σχολής Αθηνών για πρόσληψη υπαλλήλου με σύμβαση 6 μηνών, στην έδρα της Σχολής, στους Αγίους Δέκα

 

Σχετικά Αρχεία


Αίτηση-Ελληνικά - Αρχείο pdf (69 ΚB)

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA