Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Το Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου
Το Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου PDF Εκτύπωση

Ο Δήμος Γόρτυνας ανακοινώνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, οι οποίες δεν περιλαμβάνουν τις καθιερωμένες μαθητικές παρελάσεις και θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στην Π.Ε. Ηρακλείου, με στόχο τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19 (τήρηση αποστάσεων, χρήση μάσκας κλπ.).

 

Οι κεντρικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων (Άγιοι Δέκα, Αγία Βαρβάρα, Ασήμι, Γέργερη), με την δοξολογία στους ιερούς ναούς να τελείται στις 09:30, παρουσία εκπροσώπων του Δήμου Γόρτυνας, τοπικών συμβουλίων, φορέων, συλλόγων και μελών της μαθητικής κοινότητας (αντιπροσωπεία σημαιοφόρου και παραστατών από το σχολείο της ανώτερης εκπαιδευτικής βαθμίδας ανά οικισμό).

 

Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων, στις 10:00, στα Μνημεία Πεσόντων, από τους επισήμους και εκπροσώπους όλων των σχολείων (σημαιοφόροι και παραστάτες). Οι τελετές θα ολοκληρωθούν με την τήρηση ενός λεπτού σιγής και την ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

 

Με ακριβώς την ίδια διαδικασία, τις ίδιες ώρες και σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις, θα πραγματοποιηθούν οι εορταστικές εκδηλώσεις και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Γόρτυνας.

 

programma-ekdiloseon-ethniki-epeteio-28is-oktovriou.jpg

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA