Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Ολοκληρώνονται Σημαντικά Έργα στις Δημοτικές Ενότητες Κόφινα και Αγίας Βαρβάρας
Ολοκληρώνονται Σημαντικά Έργα στις Δημοτικές Ενότητες Κόφινα και Αγίας Βαρβάρας PDF Εκτύπωση

 

 

Σημαντικά έργα οδοποιίας και υποδομών, που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των δημοτών μας, υλοποιούνται σε Κάτω Άκρια, Στόλους, Στέρνες και Δούλι.

Στα Κάτω Άκρια ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση, από συνεργεία της Περιφέρειας Κρήτης, του δρόμου που συνδέει τον οικισμό με το Ασήμι. Στις Στέρνες, μετά από μια δεκαετία κατά την οποία το δίκτυο ήταν κατεστραμμένο, αποκαταστάθηκαν οι φθορές στις σωληνώσεις και αξιοποιούνται οι πηγές της περιοχής, ώστε να τροφοδοτηθεί με νερό η δεξαμενή άρδευσης. Στους Στόλους, βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες επέκτασης του κοιμητηρίου, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί. Τέλος, στο Δούλι, ο Δήμος μας προχωράει, με ίδιους πόρους, στην αντιστήριξη των πρανών της γέφυρας, για την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών.

Στα σημεία των εργασιών βρέθηκαν ο επικεφαλής της «Μεγάλης Γόρτυνας», Μιχάλης Κοκολάκης, οι αντιδήμαρχοι της Δ.Ε. Κόφινα, Τίτος Χατζάκης και της Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας, Γιώργος Φωτάκης και οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Στόλων, Γιάννης Αποστολάκης, Άνω Ακρίων, Φώτης Χριστοφής και Στερνών, Νίκος Τσατσάκης.

 

 

 

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA